Aktivér sekundær DNS med GoDaddy -navneservere som sekundære navneservere

Sekundær DNS giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere dit domænes zonefil automatisk til et andet sæt navneservere. Hvis det første sæt navneservere går ned, sender det automatisk anmodninger til sikkerhedskopierne, som har en zonefil, der er identisk med de primære navneservere. Du skal have Premium DNS på dit domæne for at bruge sekundær DNS. Du kan ikke bruge DNSSEC og Sekundær DNS på det samme domænenavn.

Hvis du vil bruge GoDaddy navneservere som de sekundære navneservere, skal du sørge for, at dine egne navneservere er indstillet som de primære navneservere. Du skal aktivere dit primære navneserversæt for at tillade AXFR-anmodninger fra IP-områder 50.63.22.0-50.63.22.255 og 208.109.132.0-208.109.132.255. For at opnå den bedste ydelse skal du indstille din primære enhed til at sende NOTIFY -meddelelser til 97.74.112.1 og/eller 97.74.112.2.

Bemærk: Hvis du indstiller GoDaddy-navneservere som sekundære, bliver din zonefil skrivebeskyttet. Alle DNS -ændringer skal foretages i det primære navneserversæt.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Under Avancerede funktioner skal du vælge Sekundær DNS .
  5. Under Aktiveret vælger du Til .
  6. Vælg Sekundær i rullemenuen Konfigurer zone som.
  7. Vælg TILFØJ under Angiv primærer , og indtast derefter oplysningerne for hvert afsnit:
    • Start IP -adresse : Indtast starten på IPV4 IP -adresseområdet for dine primære navneservere.
    • Slut IP -adresse : Indtast slutningen af IPV4 IP -adresseområdet for dine primære navneservere.
    • TSIG -type : Vælg den algoritme (hash -funktion), som skal bruges til godkendelse af dine transaktioner. Hvis du ikke vil bruge TSIG, skal du vælge Ingen .
    • TSIG -navn : Indtast et unikt navn til TSIG -nøglen.
    • TSIG -værdi : Indtast en værdi for TSIG -nøglen. Denne værdi er en adgangskode, som begge navneserver -sæt deler og bruger til at godkende anmodninger.
  8. Vælg TILFØJ nedenfor Tillad meddelelse fra:, og indtast derefter oplysningerne for hvert afsnit:
    • Start IP -adresse : Indtast starten på IPV4 IP -adresseområdet for dine primære navneservere.
    • Slut IP -adresse : Indtast slutningen af IPV4 IP -adresseområdet for dine primære navneservere.
  9. Vælg Opdater og derefter Anvend for at gemme dine ændringer.

Det kan tage 24 - 48 timer, før alle DNS -ændringer opdateres på tværs af globale netværk.