Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Premium DNS -funktioner

Premium DNS (Domain Name System) tilbyder mere strøm og fleksibilitet end standard DNS -funktionerne . Nedenfor vises funktionerne i Premium DNS og deres funktioner.

• Sekundær DNS : Sikkerhedskopiér dine DNS -zonefiler med en sekundær navneserver, så dine domænenavne aldrig går offline.
  • Fuldt administreret DNSSEC : Forøg sikkerheden ved at godkende oprindelsen af DNS -data.
  • Opdater SOA -fortegnelse : SOA (Start of Authority) indeholder oplysninger om zonecachelagring, zoneadministratorens e -mailadresse og zonens primære navneserver. Den indeholder også inkrementerende numre, som, når de er opdateret, udløser DNS til at genindlæse zonedataene. Du kan anmode om at få disse numre opdateret.
  • Større antal zoneposter : Administrer din zonefil med 1500 DNS -poster pr. Domæne.