Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Gendan min Gen 4 VPS fra en sikkerhedskopi

Du kan gendanne din 4. generations VPS fra en manuel eller automatisk sikkerhedskopi når som helst.

Skal udfyldes: Du skal have mindst én manuel (efter behov) eller én automatisk sikkerhedskopifil for at gendanne serveren på denne måde.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du vælge Servere .
  3. Ved siden af den 4. generations VPS, som du vil gendanne, skal du vælge Administrer .
  4. I øverste venstre hjørne af kontoen Dashboard, skal du vælge backups.
    vælg sikkerhedskopier
  5. I afsnittet Efter behov eller Automatisk skal du finde den sikkerhedskopi, du vil bruge, og derefter vælge Gendan .

Bemærk: Efter behov viser dine manuelle sikkerhedskopier (hvis du har nogen), og afsnittet Automatisk viser automatiske sikkerhedskopier, som vi har lavet til dig.

6. Læs forklaringen, så du kan være sikker på, at dette er, hvad du vil, da du mister ikke -gemte data, som ikke er inkluderet i din sikkerhedskopi.
  7. Vælg knappen Gendan . Vi gendanner din server ved hjælp af sikkerhedskopifilen. Dette kan tage et par minutter, og når vi er færdige, vil du være på indstillingssiden for den gendannede server.