Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Gendan mit website med FTP i GoDaddy Pro

Hvis du modtager en fejlmeddelelse, når du prøver at gendanne et website, er det muligt, at vi ikke kan kommunikere med det Worker -plugin, som vi bruger til at etablere forbindelse. I dette tilfælde kan du forsøge at genoprette sitet via FTP.

Bemærk: Hvis du tilføjer dine FTP -oplysninger, kan vi forsøge at gendanne hjemmesiden via FTP, hvis du også skal gøre det i fremtiden.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Websteder i venstre sidepanel.
  3. Hold musen over et website, og klik på Sikkerhedskopier .
  4. Klik på Indstillinger i øverste højre hjørne.
  5. Klik på FTP -indstillinger - Valgfrit nederst på skærmen, og udfyld FTP -oplysningerne for den pågældende hjemmeside.

Bemærk: Hvis du vil bruge SSH -nøgle i stedet for SFTP -adgangskode, skal du klikke på Vis uddrag af offentlig nøgle . Kopiér kodestykket, og kør det fra serverkonsollen. Derefter skal du klikke på Test forbindelse .

6. Klik på Test forbindelse .

Bemærk: Hvis forbindelsen ikke lykkes, skal du kontrollere, at oplysningerne er korrekte, eller kontakte GoDaddy Pro Sites -support.

7. Efter den vellykkede test skal du klikke på Gem indstillinger .
  8. Prøv at gendanne hjemmesiden igen.