Gennemse Apache -fejllogfilen

Linux -servere bruger typisk Apache til at betjene websider. Du kan finde oplysninger om Apache -fejl og fejlkonfigurationer i denne logfil. Selvom mange genererede fejl er mindre og ikke forhindrer sitet i at fungere, kan nogle fejl få dit site til at vise en tom hvid skærm eller en "intern serverfejl". Det er vigtigt, at du kan gennemse Apache -fejllogfilen, når du diagnosticerer et site -problem.

Hvorfor skal jeg gennemgå denne log?

• Dit site fungerer ikke som det skal.
  • En eller flere sider af dit site har en fejl.
  • Dit website indlæser en tom side eller drejer bare og bliver aldrig indlæst.

Logplacering

WHM/cPanel:

/usr/local/apache/logs/error_log

Plesk:

/var/log/httpd/error_log

Hvordan kan jeg gennemgå denne log?

SSH

SSH giver dig mulighed for at få adgang til, se og manipulere hele loggen med værktøjer såsom vim eller grep .

cPanel

cPanel vil vise stedsspecifikke fejl i afsnittet Metrikker under Fejl for sitet.

Plesk

Plesk viser stedsspecifikke fejl i afsnittet Domæne under Logfiler .

Eksempel på fejl fundet i Apache -fejllogfilen

Fejlen nedenfor kan være relateret til tilladelser, eller filen findes muligvis ikke:
[Sun Sep 12 08: 32: 07.527832 2021] [cgid: error] [pid 12891: tid 46998784894720] [client 123.45.67.89:6219] AH01264: script ikke fundet eller ude af stand til at stat:/var/www/html/setup. cgi
PHP Fatal fejl kan medføre, at hjemmesiden indlæser en tom side:
PHP Fatal fejl: Ikke fanget Fejl: Ring til udefineret funktion get_transient () i /home/acooldomain/public_html/deleteme.wpqyru.php:16 Stack trace: #0{main} kastet i /home/acooldomain/public_html/deleteme.wpqyru.php on line 16
Denne fejl kan indikere en fejl i PHP -kode eller hukommelsesproblem.
[Lør. Sep. 25 21: 13: 53.125422 2021] [proxy_fcgi: error] [pid 17649] [client 123.45.67.89:53223] AH01067: FastCGI header kunne ikke læses [lør. D. 25. sep. 21: 13: 53.125434 2021] [proxy_fcgi: error ] [pid 17649] (104) Nulstilling af forbindelse af peer: [client 123.45.67.89:53223] AH01075: Fejl ved afsendelse af anmodning til:
Dette kan være forårsaget af tilladelser eller en .htaccess -regel.
[Thu Sep 30 17: 51: 43.209990 2021] [access_compat: error] [pid 1202] [client 192.88.135.3:28259] AH01797: client blocked by server configuration: /home/acooldomain/public_html/images/pages/index.php , henvisning:https://www.acooldomain.com/index.php?l=product_detail&p=2726
Dette skyldes, at grænsen på MaxRequestWorkers nås. Konfigurationsfilen skal opdateres.
[Fredag 22. maj 11: 51: 07.896632 2020] [mpm_prefork: error] [pid 9697] AH00161: serveren nåede MaxRequestWorkers -indstillingen, overvej indstillingen MaxRequestWorkers

Relaterede trin

Bruger dit site PHP? Gennemgå PHP -fejllogfilen .

Flere oplysninger

Find og gennemgå webserverlogfiler .