Gennemse NGINX -fejllog

NGINX bruges ofte som en webserver (i stedet for Apache) til at fremskynde en hjemmesides ydelse. Det bruges, ligesom PHP-FPM, til bedre at udnytte ressourcer på sites med stor trafik.

Hvorfor skal jeg gennemgå denne log?

• Dit site fungerer ikke som det skal.
  • Din hjemmeside viser periodisk fejl.
  • Dit site er langsomt eller drejer bare og bliver aldrig indlæst.

Logplacering

/var/log/nginx/error.log

Hvordan kan jeg gennemgå denne log?

SSH giver dig mulighed for at få adgang til, se og manipulere hele loggen med værktøjer såsom vim eller grep .

Eksempelfejl fundet i en NGINX -log

2022/01/22 03:39:16 [error] 1032#1032: *221720 upstream for tidligt lukket forbindelse under læsning af svarhoved fra upstream, klient: 10.22.189.173, server: acoolexample.server, anmodning: "GET/HTTP/1.1 ", opstrøms:"http://127.0.0.1:5003/ ", host:" acoolexample.com "
2021/09/27 09:10:09 [error] 31358#31358: *607 FastCGI sendt i stderr:" PHP -meddelelse: PHP Advarsel: fopen (/usr/share/nginx/package /learning-platform-38/learning-platform-prod/wp-content/uploads/wp-file-manager-pro/fm_backup/index.php): Kunne ikke åbne stream: Ingen sådan fil eller mappe i/usr/share/ nginx/pakke/learning-platform-38/learning-platform-prod/wp-content/plugins/wp-file-manager/file_folder_manager.php on line 59PHP meddelelse: PHP Advarsel: fclose () forventer, at parameter 1 er ressource, bool givet i /usr/share/nginx/package/learning-platform-38/learning-platform-prod/wp-content/plugins/wp-file-manager/file_folder_manager.php på linje 60 ", mens du læser svartekst fra opstrøms, klient : 10.39.68.231, server: acooldomain.server, anmodning: "GET / HTTP / 2.0", upstream: "fastcgi://127.0.0.1:9000 ", host:" learning.acooldomain.com "
2021/07/01 00:15:04 [error] 1340#0: *490 open ()"/usr/share/nginx/html/nginx_status "failed (2: No sådan fil eller mappe), klient: 127.0.0.1, server: _, anmodning: "GET /nginx_status HTTP /1.1", host: "localhost"

Relaterede trin

Gennemgå PHP -fejllogfilen .

Flere oplysninger

Find og gennemgå webserverlogfiler .