Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Giv kunder mulighed for at omlægge tjenester

Hvis kunder får mulighed for at omlægge deres egne tjenester (aftaler eller begivenheder), sparer det tid for alle. Når du tilføjer eller redigerer en tjeneste, vælger du, om kunder kan omlægge aftaler og gentagne begivenheder. De kan ikke planlægge en engangsbegivenhed.

Påkrævet: Konti skal være aktiveret for at dine kunder kan se deres egne aftaler. Fra Dashboard, gå til > Medlemskab og sørg for, at skifte er indstillet til Til.
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. I Dashboard skal du gå til Aftaler > Tjenester . (For at komme til dit dashboard fra website-editoren skal du vælge Dashboard i menuen Hjemmesideprogram i øverste venstre hjørne).
  4. Åbn en eksisterende tjeneste, eller tilføj en ny tjeneste .
  5. Under Planlægningsindstillinger skal du indstille til / fra -knappen for Tillad kunder at omlægge planer online til Ja .

Bemærk: Hvis Kræv kunder til at reservere på forhånd er indstillet til Ja , gælder denne grænse også for omlægningen. Hvis du f.eks. Kræver, at folk booker mindst 3 dage i forvejen, skal de også omlægge deres egne aftaler 3 dage i forvejen.

Vælg til / fra -knappen for Tillad kunder at omlægge planer online til Ja
  6. Vælg Gem . Dine aftaler opdateres automatisk på dit site, og du behøver ikke offentliggøre dem.