Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj en kunde til en aftale eller begivenhed

En kunde har muligvis brug for din hjælp til at tilføje dem til en eksisterende aftale eller begivenhed. Hvis du har brug for en ny begivenhed, skal du bruge et øjeblik på at tilføje en tjeneste (aftale eller begivenhed), og derefter vende tilbage hertil og tilføje kunder.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. I Dashboard skal du gå til Aftaler > Kalender .
  4. Vælg Tilføj reservation .
  5. Vælg den ønskede service, dato og tid.
  6. Indtast som minimum din kundes fornavn, efternavn og e -mailadresse for at tilføje dem som deltager. Kunden modtager en e -mailbekræftelse sammen med et link til at omlægge planen (hvis aktiveret).
  7. Vælg Gem.