Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger en kundes eksisterende aftale eller begivenhed

Undertiden sker livet, og du skal ændre kundens aftale eller tidspunkt for begivenheden.

Bemærk: Du kan kun skifte til et andet tidspunkt og dato for den type aftale eller gentagne begivenhed. Hvis du vil ændre begivenhedstyper, skal du se tilføje en kunde til en eksisterende onlineaftale eller begivenhed . Engangsbegivenheder kan ikke ændres til et andet tidspunkt eller en anden dato, fordi de kun sker én gang.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. I Dashboard skal du gå til Aftaler > Kalender . Du får vist en liste over alle kommende aftaler og begivenheder.
  4. Åbn kundens reservation.
    • Hvis det er en gentagelsesbegivenhed, skal du vælge et element for at se detaljer om begivenheden. Vælg derefter en kunde for at se kundens detaljer.
    • For aftaler skal du vælge aftalen for at se kundens oplysninger.

Bemærk: Vælg kundens navn for at opdatere deres navn og kontaktoplysninger, eller for at tilføje noter om kunden.

5. For aftaler og gentagne begivenheder skal du vælge Rediger booking for at ændre aftaler til et andet tidspunkt eller en anden dato.