Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

GoDaddy -konto låst

Hvis nogen forsøger at logge ind på en GoDaddy -konto og indtaster forkerte login -oplysninger for mange gange, låser vi den pågældende konto og viser en fejlmeddelelse: "Vi låste din konto på grund af for mange forkerte loginforsøg."

Hvis du mener, at din konto er låst, kan du nulstille din adgangskode for at få adgang med det samme, eller du kan vente mindst 24 timer, før du prøver at logge ind igen.

Advarsel: Automatiske fornyelser for produkter behandles ikke for låste konti. Hvis du har produkter, der automatisk fornyes, kan disse produkter fjernes fra din konto, hvis kontoen er låst på fornyelsestidspunktet.

Flere oplysninger

• Sådan finder du dit brugernavn eller kundenummer.
  • Vi sender e-mailen til nulstilling af adgangskode til den e-mailadresse, vi har registreret til din konto. Hvis du ikke modtager den e-mail, har vi muligvis ikke din nuværende e-mailadresse, og så skal du anmode om adgang til kontoen.