SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

HTTP vs. HTTPS

HTTP eller hypertekstoverførselsprotokol er den måde, som en webserver kommunikerer med browsere som Internet Explorer® og Mozilla Firefox®. HTTP lader besøgende se et site og sende oplysninger tilbage til webserveren.

HTTPS, sikker tekst til overførselsprotokol, er HTTP via en sikker forbindelse. Kommunikation via en HTTPS -server krypteres med et sikkert certifikat kaldet en SSL. Krypteringen forhindrer tredjeparter i at lytte til kommunikation til og fra serveren.

Bemærk: Kun servere, som har deres egen SSL -adresse, kan oprette HTTPS -forbindelser. Et websites besøgende kan ikke kryptere forbindelsen.

Hvis du har en hostingkonto med en SSL, der krypterer dens forbindelse, kan du automatisk omdirigere besøgende til HTTPS -versionen af dit site ( flere oplysninger ).