Omdiriger automatisk HTTP til HTTPS

Når du har installeret et SSL-certifikat på din hjemmeside, skal du omdirigere dine besøgende til den krypterede (HTTPS) udgave af din hjemmeside. Vælg det hosting-scenarie, der passer på din hjemmeside:

Bemærkninger:

• Denne vejledning gælder ikke for Administreret WordPress-konti med SSL-certifikat. Omdirigeringen til HTTPS aktiveres automatisk, når SSL-certifikatet er installeret på en Administreret WordPress-konto.
• Hvis vi ikke har en guide til din server, skal du kontrollere din serverdokumentation for at læse om omdirigering af din websitetrafik.