Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvor mange filer kan en hostingmappe indeholde?

Antallet af filer pr. Mappe, du kan have, afhænger af din hostingtype:

Hostingtype Maks. filer/mappe
Linux -hosting (cPanel), Windows -hosting (Plesk), Administreret WordPress Ingen grænse 1
Web og klassisk 1.024 filer/inoder 2

1 Din hostingkonto kan ikke indeholde mere end 500.000 filer og mapper (Windows) eller 250.000 inoder (Linux). For at få den bedste ydelse på hjemmesiden skal du begrænse dine biblioteker til ikke mere end 1.024 filer/inoder hver.

2 Jo længere dine filnavne er, jo færre filer kan du have i en mappe (filnavne på 1-16 tegn tæller som 1 inode, 17-32 tegn tæller som 2, 33-48 tegn tæller som 3 osv.).

Disse grænser forhindrer konti i at beskatte serverressourcerne og påvirker indlæsningstiden negativt. Vi advarer kunder, der overskrider disse grænser, og vi flytter måske filer for at bevare serverens ydelse.

Bemærk: Hvis du modtager en meddelelse om, at der ikke er mere plads på diskpladsen, når du prøver at tilføje eller oprette flere filer i en mappe, har den pågældende mappe nået sin grænse. For at undgå dette problem skal du dele mapper med mange filer/inoder i undermapper og fjerne mapper med 'cache' eller 'miniaturebilleder' manuelt eller med et cron -job.