SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvordan fungerer et SSL-certifikat

Et SSL -certifikat (Secure Sockets Layer) er et digitalt certifikat, der godkender identiteten på et website og krypterer oplysninger, der sendes til serveren ved brug af SSL -teknologi. Kryptering er processen med at kryptere data til et format, der ikke kan krypteres, og som kun kan returneres til et læsbart format med den korrekte dekrypteringsnøgle.

Et SSL -certifikat sikrer sikker, nem og praktisk internet -shopping. Når først en internetbruger kommer ind i et sikkert område - f.eks. Ved at indtaste kreditkortoplysninger, e -mailadresse eller andre personlige data - gør shoppingwebsidens SSL -certifikat browseren og webserveren i stand til at oprette en sikker, krypteret forbindelse. SSL " håndtryk & quot; processen, som etablerer den sikre session, foregår diskret bag scenen uden at afbryde forbrugerens shoppingoplevelse. A " hængelås & quot; i browserens statusbjælke og " https: & sol; & sol; " præfikset i URL -adressen er de eneste synlige angivelser af en sikker session i gang.

Hvis derimod en bruger forsøger at indsende personlige oplysninger til et ikke-sikkert website (dvs. et site, der ikke er beskyttet med et gyldigt SSL-certifikat), udløser browserens indbyggede sikkerhedsmekanisme en advarsel til brugeren, der minder ham/hende om, at hjemmesiden ikke er sikker, og at følsomme data måske bliver opfanget af tredjeparter. Stødt på en sådan advarsel vil de fleste internetbrugere sandsynligvis søge andre steder for at foretage et køb.

Du kan finde produktoplysninger på vores SSL -certifikatside .