SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvordan fungerer et SSL-certifikat

Et SSL -certifikat sikrer sikker, nem og bekvem internet -shopping. Når først en internetbruger kommer ind i et sikkert område - for eksempel ved at indtaste kreditkortoplysninger, e -mailadresse eller andre personlige data - gør shoppingwebsidens SSL -certifikat browseren og webserveren i stand til at oprette en sikker, krypteret forbindelse. SSL "handshake" -processen, som etablerer den sikre session, foregår diskret bag scenen uden at afbryde forbrugerens shoppingoplevelse. Et "hængelås" -ikon i browserens statusbjælke og præfikset "https: //" i URL -adressen er de eneste synlige tegn på en sikker session i gang.

Se en kort video om, hvordan SSL -certifikater fungerer med din hjemmeside længere nede på siden.

Derimod, hvis en bruger forsøger at sende personlige oplysninger til et ikke-sikker website (dvs. et site, som ikke er beskyttet med et gyldigt SSL-certifikat), udløser browserens indbyggede sikkerhedsmekanisme en advarsel til brugeren og minder om, at sitet ikke er sikkert, og at følsom data måske bliver opfanget af tredjeparter. Med sådan en advarsel vil de fleste internetbrugere sikkert handle et andet sted.

Du kan finde flere oplysninger på vores side SSL-certifikat.