Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvordan kan jeg tilmelde mig SMS -beskeder og andre meddelelser fra GoDaddy?

Vi kan sende dig tekstmeddelelser eller andre slags meddelelser for at give dig besked om ændringer til din konto. Sådan abonnerer du på disse meddelelser fra GoDaddy.

1. Gå til din GoDaddy Kontaktpræferencer Siden . Hvis du ikke allerede er logget på, bliver du bedt om at logge på.
  2. Vælg Tekstmeddelelser på listen Kontaktindstillinger .
  3. Markér afkrydsningsfeltet SMS -beskeder, og vælg derefter Gem tekstpræferenceindstilling .
  4. Hvis du vil modtage andre former for meddelelser fra GoDaddy, skal du gentage disse trin for en eller flere af afsnittene E -mail, Telefonopkald , WhatsApp og Mail : Vælg afsnittet, vælg de foretrukne kontaktindstillinger, og vælg derefter Gem .

Relateret trin

• Hvis du har flere GoDaddy -konti, skal du gentage disse trin for hver konto.