Importér kunder til min WooCommerce -butik

Denne artikel viser dig, hvordan du importerer dine kunder ved hjælp af WooCommerce kunde/ordre/kupon CSV Import Suite -plugin, uanset om du migrerer fra en anden platform eller bare vil foretage masseændringer.

Påkrævet: WooCommerce kunde/ordre/kupon CSV -importpakke er en premium WooCommerce -udvidelse inkluderet i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som et enkeltstående køb.

Importér kunder

1. Log ind på WordPress .
  2. Naviger til WooCommerce, og vælg CSV Import Suite .
  3. Vælg knappen Importer kunder .
  4. Vælg, hvordan du vil importere dine kunder. Den mest almindelige indstilling er CSV- eller tabulatorafgrænset tekstfil . Du kan også bruge en URL -adresse eller filsti eller kopiere dataene direkte fra en anden fil. I dette afsnit bruger vi det første valg.
  5. Klik på knappen Vælg fil, og vælg din lokale fil.
    Bemærk: Sørg for, at du har formateret din fil, før du uploader den. Du kan bruge dette link til at finde ud af mere om de accepterede kundedata.
  6. Klik på Næste , når du har valgt din fil.
  7. På den næste side finder du muligheder for at hjælpe dig med importen. Disse muligheder er ikke nødvendige for at importen kan gennemføres, men hvis du vil bruge nogen af dem, skal du gøre det. Vi anbefaler på det kraftigste at tage dig tid til at gennemgå vores dokumentation her for at understrege, hvordan de vil påvirke importen.
  8. Se afsnittet Eksempel for at bekræfte, at dataformatet er korrekt, og klik derefter på Næste .
  9. Kortlæg din fils kolonneoverskrifter. Normalt er felterne allerede tilknyttet de korrekte overskrifter, men du bør dobbelttjekke for at undgå eventuelle problemer under importen.
  10. Klik på knappen Tør import , når du er klar.
    Bemærk: Tørimporten kan springes over, hvis du ønsker det, men vær opmærksom på, at liveimporten er det sidste trin. Når først importen er gennemført, kan eventuelle ændringer, du foretager i din butik, ikke fortrydes. For at forhindre, at der opstår problemer under liveimporten, anbefaler vi, at du kører tørimporten først.
  11. Resultaterne af tørimporten vises på næste side. Du kan se detaljerede resultater, hvis du bemærker nogen problemer. Øverst på siden skal du klikke på knappen Kør en live import nu eller ændre dine indstillinger ved at klikke på Skift importindstillinger og starte forfra.
    Bemærk: Når du klikker for at fortsætte med importen, kan der opstå en forsinkelse på grund af det antal kunder, du prøver at importere. Importen af dit website behandles i partier i baggrunden, så du kan gå uden at bekymre dig.
  12. Bekræft at processen er gennemført ved at gå til WooCommerce og klikke på Kunder .
    Bemærk: Sørg for, at relevante ordrer er blevet importeret, hvis du ikke ser nogen kunder. WooCommerce viser ikke kunder, som ikke har afgivet nogen ordrer.