Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Indsæt penge på Good As Gold

Med Good As Gold kan du overføre penge direkte mellem din bankkonto og vores og gemme en saldo til fremtidige køb.

Påkrævet: Hvis dette er din allerførste overførsel af Good as Gold, kræver vi et depositum på mindst USD 100USD. Efter din første overførsel er minimumsindbetalingen USD 5USD.

Sådan overfører du penge:

Hvis du ikke angiver dit kundenummer i referencefeltet (Ref: KUNDENUMMER), bliver kreditter til din konto forsinket på ubestemt tid.

Modtagers banknavn: JPMorganChase Bank
Bankadresse: 270 Park Avenue, New York, NY 10017, USA
Kontonavn: GoDaddy.com, LLC
Kontonummer: 580706823
Bankroutingnummer: 021000021
ACH-routingnummer: 124001545
SWIFT-kode: CHASUS33
Ref: KUNDENUMMER