Indsæt penge på Good As Gold

Med Good As Gold kan du overføre penge direkte fra din bankkonto til vores og have en saldo til fremtidige køb.

Sådan overfører du penge:

Hvis du ikke angiver dit kundenummer i referencefeltet (Ref: KUNDENUMMER), bliver kreditter til din konto forsinket på ubestemt tid.

Modtagers banknavn: JPMorganChase Bank
Bankadresse: 270 Park Avenue, New York, NY 10017, USA
Kontonavn: GoDaddy.com, LLC
Kontonummer: 580706823
Bankroutingnummer: 021000021
ACH-routingnummer: 124001545
SWIFT-kode: CHASUS33
Ref: KUNDENUMMER

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.