Indstil standard leveringsmetoden i WooCommerce

Du kan indstille standard leveringsmetoden, som vil blive valgt for hver leveringszone ved betaling.

Påkrævet: Sørg for, at du har konfigureret mindst en leveringszone, før du starter. Hvis ikke, skal du først konfigurere en leveringszone.
  1. Log på WordPress.
  2. Klik på WooCommerce i menuen til venstre.
  3. Klik på Indstillinger i den udvidede WooCommerce -menu.
  4. Klik på fanebladet Levering.
  5. Rediger Leveringszone ved at klikke på linket Rediger eller zonenavnet.
  6. Flyt om på Leveringsmetoder ved at trække og slippe leveringsmetoden.
    • Det gøres ved at vælge og hold de tre linjer i venstre side af navnet på leveringsmetoden (lokal afhentning, fast pris eller gratis levering) og trække den op eller ned på listen.
    • Standard leveringsmetoden for den pågældende leveringszone vil være den øverste, aktiverede metode på listen.