Tilføj en WooCommerce -forsendelseszone

Hvis du har sprunget over tilføjelse af en forsendelseszone under den indledende konfiguration af WooCommerce, eller blot planlægger at sende til et nyt område, kan du tilføje en ny forsendelseszone i WordPress -dashboardet.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du klikke på WooCommerce , som udvides og giver yderligere muligheder.
  3. Klik på Indstillinger i den udvidede WooCommerce -menu.
  4. Klik på fanen Fragt tæt på toppen af siden.
  5. I afsnittet Fragtzoner skal du klikke på knappen Tilføj forsendelseszone .
  6. Indtast et navn på den nye forsendelseszone i feltet Zone navn .
  7. I området Zone -regioner skal du vælge de nødvendige lande og/eller regioner til din nye forsendelseszone.

Bemærk: Du kan begynde at indtaste navnet på landet eller regionen i feltet for hurtigt at sortere gennem listen.

8. Klik på knappen Tilføj forsendelsesmetode .
  9. I pop op-vinduet Tilføj forsendelsesmetode skal du vælge den type forsendelsesmetode, der gælder for denne nye zone.
  10. Klik på knappen Gem ændringer .

Flere oplysninger

• Hvis du vil have flere oplysninger om forsendelseszoner, priser, klasser og indstillinger, kan du kigge i WooCommerce's dokumentation .