Installer en SSL ved brug af AutoSSL på min Linux -hosting

Vi har tilføjet AutoSSL, en cPanel -funktion, som med jævne mellemrum scanner din cPanel -konto og automatisk installerer en gratis DV SSL (eller fornyr udløbne certifikater) på domæner, der opfylder installationskravene. Hvis det er nødvendigt til fejlfinding, kan du også køre AutoSSL manuelt.

Påkrævet: For at AutoSSL kan fungere på dit domæne skal du:
Bemærk: AutoSSL er inkluderet i de fleste Linux -hostingabonnementer. Du kan se vores hjemmeside for detaljer.
  1. Log på din GoDaddy produktside .
  2. Vælg Webhosting . Derefter skal du ud for den Linux -hostingkonto, du vil bruge, vælge Administrer .
    klik på Administrer
  3. I hostingkontos dashboard skal du vælge cPanel -admin .
  4. På hjemmesiden cPanel skal du i afsnittet Sikkerhed vælge SSL/TLS -status .
  5. Markér afkrydsningsfelterne for dine ønskede domæner, eller vælg det øverste afkrydsningsfelt for at vælge alle.
  6. Vælg Kør AutoSSL .

En succesmeddelelse vil bekræfte, at din SSL -installation er installeret. Dine AutoSSL -certifikater fornys automatisk.