SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Intel vPro: info om certifikat

Hvis du bruger en Intel & reg; vPro ™ -server skal du købe et Deluxe SSL -certifikat og angive, at det er til vPro under ansøgningsprocessen.

Bemærk: Hvis du ikke ser muligheden for at købe en Deluxe SSL, skal du kontakte kundesupport.

Når du køber en Deluxe SSL til en vPro -server, skal du vælge en af følgende muligheder:

• Enkelt domæne til et enkelt domænemiljø.
  • Enkeltdomæner med ubegrænsede underdomæner (jokertegn understøttes for AMT 2.6 / 3.2 og nyere).

Generering af en anmodning om signering af certifikat

Før du ansøger om certifikatet, skal du først oprette og indsende en CSR (Certificate Signing Request). Din webserversoftware genererer CSR og opretter det offentlige/private nøglepar, som du vil bruge til at kryptere og dekryptere sikre transaktioner.

Bemærk: Det er ikke nødvendigt at specificere en afdeling eller organisationsenhed (OU), når der oprettes en CSR.

For yderligere oplysninger henvises der til CSR -genereringsinstruktioner .

Ansøgning om et certifikat

Under ansøgningsprocessen skal du angive, at dette certifikat skal bruges med Intel vPro.

Vælg vPro

Dette valg føjer den påkrævede Intel vPro -levering til dit certifikat.

Download SSL -certifikatet

Når din ansøgning er godkendt, skal du downloade dine certifikatfiler . Når du vælger din servertype, skal du vælge Andet . Pakken med filer, som denne downloades, indeholder et mellemliggende og et krydscertifikat. du skal installere begge disse for at sikre, at dit certifikat fungerer korrekt.

Når du har downloadet pakken, skal du seInstallér mit SSL-certifikat .