GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Jeg har ikke længere et GoDaddy Studio PRO -abonnement

Hvad skete der med mit GoDaddy Studio PRO -abonnement?

Hvis du migrerede fra Over til GoDaddy Studio, bliver dit abonnement muligvis ikke automatisk fornyet, når det slutter. Det skyldes, at vi har foretaget nogle ændringer i vores abonnementsadministration, og at visse Over Web -produktplaner er blevet afbrudt.

Kan jeg abonnere på GoDaddy Studio PRO igen?

Ja! Hvis du oprindeligt abonnerede på Over i webappen, slutter dit abonnement den næste fornyelsesdato. Når du prøver at bruge nogen af PRO -funktionerne i GoDaddy Studio efter denne dato, bliver du spurgt, om du vil abonnere på en GoDaddy Basic +-plan for Websites +Marketing, som inkluderer GoDaddy Studio PRO. Følg prompterne, eller se trinnene for at abonnere på GoDaddy Studio PRO .
Du bliver bedt om at abonnere på en Basic + -plan for Hjemmesider +, som følger med GoDaddy Studio

Du kan også vælge en Premium-, Commerce- eller Commerce Plus -plan, som alle følger med GoDaddy Studio PRO.

Hvis du foretrækker ikke at abonnere på en Basic + -plan for Websites + Marketing, kan du blive ved med at bruge den gratis version af GoDaddy Studio, som tilbyder det samme effektive værktøj til oprettelse af indhold, men med et begrænset sæt indhold og funktioner.

Hvad med mine projekter?

Design, som du allerede har oprettet med GoDaddy Studio PRO påvirkes ikke. Du får stadig den samme fantastiske oplevelse på tværs af vores web-, iOS- og Android -apps, men du kan ikke bruge PRO -funktionerne og -værktøjerne til at redigere disse designs eller oprette nye.