Windows-hosting (Plesk) Hjælp

Konfigurer din konto

Når du har købt et hostingabonnement, skal du konfigurere det, før du kan bruge det til at hoste dit website.

Sådan konfigurerer din hosting-konto.

  1. Log ind på Kontoadministration.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Udfyld de følgende felter og klik derefter på Afslut:

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.