Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer domæne -restordre

Placering af et domænenavn restordre er en nyttig metode til at erhverve et domæne, der allerede er registreret.

1. Log ind på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode ).
  2. Vælg Køb & Sælg > Restordrer og overvågning .
    vælg køb og sælg fra menuen
  3. Vælg Tilføj restordrer .
  4. Vælg Offentlig som backorder -type.
  5. Vælg Jeg har læst og accepterer ..., vælg derefter Næste.
  6. Angiv de (t) domæne (r), som du vil restordre (et per linje), og vælg derefter Næste .
  7. Indtast din e -mailadresse, og vælg Næste :
    • E -mailadresse 1 — Indtast den e-mailadresse, som vi ønsker, at vi skal sende statusændringer til.
    • (Valgfrit) E -mailadresse 2 — Indtast den sekundære e-mailadresse, som vi ønsker, at vi skal sende statusændringer til.
  8. Rediger om nødvendigt dine kontaktoplysninger, og vælg derefter Næste .
  9. Vælg det antal kreditter, du vil anvende på listen Antal kreditter, der skal bruges , og vælg derefter Næste .
  10. Hvis du ikke har nok kreditter, føres du til indkøbsvognen for at købe flere kreditter.