Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Kontrollér status for dine Broker Service -domæner

Uanset om du køber eller sælger et domæne via Domænemæglertjeneste, kan du kontrollere status for dit eller dine domæner i dashboardet. Dashboardet viser listen over domæner, der i øjeblikket købes eller sælges via Domain Broker Service. Når du sælger eller køber et domæne, fjerner vi det fra listen.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Køb og sælg fra den øverste menu, og vælg derefter Domænemæglertjeneste .
  3. Gennemse listen over dine domænemæglertjenestedomæner og se deres status under overskriften Status.
  4. Få vist yderligere oplysninger ved at vælge kortet til dit domæne. Den nye side viser oplysninger om den aktuelle domænemæglertjenestestatus.