Begræns log ind -forsøg i WordPress

Hvis du begrænser antallet af loginforsøg, som en besøgende har på dit website, kan du forhindre uønskede loginforsøg. Den nemmeste måde at gøre dette på er at installere plugin Begræns login -forsøg på genindlæsning med nedenstående trin.

Bemærk: Visse 1-trins eller automatiske installationer giver dig mulighed for at vælge at begrænse loginforsøg under konfigurationen. For at kontrollere, om du valgte dette under opsætningen, skal du blot kontrollere dine Indstillinger for indstillingen Begræns forsøg på login . Hvis det er tilgængeligt, kan du springe installationen over.

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager nogen ændringer.
  1. Log på WordPress.
  2. Gå til Plugins > Tilføj ny .
  3. Søg efter "Begræns indlogningsforsøg genindlæst".
  4. Vælg Installer .
  5. Vælg Aktivér .
  6. Gå til Indstillinger > Begræns loginforsøg .

Fra siden Indstillinger kan du ændre, hvor mange forsøg en bruger får, indstille, hvor længe de skal være låst, angive, hvilken type meddelelser du får, når der opstår en lås, og gøre plugin -GDPR -kompatibel.

Fra Logs -siden kan du safeliste/blokere specifikke IP'er og/eller brugernavne.