Maksimal PHP-uploadgrænse for delt hosting

Din standardgrænse for PHP-upload afhænger af, hvilken type hostingkonto du har (Hvilken type hostingkonto har du?).

Type Standardgrænse for upload Maks.
cPanel 2 MB 2 GB
Plesk 10 MB 2 GB
Web 32 MB 128 MB
Classic 32 MB 64 MB
Administreret WordPress 64 MB 192 MB

Rediger din PHP-uploadgrænse

For at ændre din grænse, redigere eller tilføje følgende værdier til din PHP-initialiseringsfil (

).

file_uploads = On
post_max_size = 50M
upload_max_filesize = 50M

Ovenstående indstillinger ændrer din PHP-uploadgrænse, så du kan uploade filstørrelser på op til 50 MB.

Maksimale uploadgrænser

Uploadgrænsen er ikke en garanti for, at en upload kan gennemføres – kun at den ikke afvises af serveren.

Uploads, der er mindre end den maksimalt tilladte grænse, kan stadig mislykkedes pga:

• Uploadhastighed, som kan medføre timeout fra dit PHP-script eller din browser
  • Din kontos ressourcetilgængelighed, som kan medføre, at store filer mislykkes