GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Mine GoDaddy Studio -projekter mangler

Af hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger har vi ikke adgang til projekter, som du opretter med GoDaddy Studio, og kan ikke gendanne projekter på dine vegne.

De fleste af dine GoDaddy Studio -projekter er automatisk tilgængelige på iOS- og Android -mobilapps og webversionen af GoDaddy Studio. Projekter, der inkluderer skrifttyper, som du har uploadet, synkroniseres endnu ikke med alle enheder og vil kun være tilgængelige på den enhed, hvor du oprettede projektet.

Hvis dine projekter mangler, er der et par ting, du kan prøve.

Advarsel: Slet ikke GoDaddy Studio -appen. Dette sletter alle projekter, der er gemt i dit projektfeed.
  • Kontrollér, at du har logget på med den rigtige konto - du kan have mere end én.
  • Træk skærmbilledet Projekter ned for at opdatere visningen og vise de seneste projekter. Spinneren fungerer, når projekterne indlæses. Hvis ikke, skal du kontrollere din internetforbindelse.

Projekter indlæses

• Luk og genstart GoDaddy Studio -appen (slet ikke den!). Dette opdaterer appen, så den viser dine seneste projekter.
  • Tjek Apple App Store for at sikre dig, at du har den seneste version af GoDaddy Studio -mobilappen

Kan du stadig ikke se dine projekter?

• Hvis du tidligere har gemt dine projekter i Mapper , skal du følge trinene for at hente dine projekter fra Mapper .
  • Er du en PRO -abonnent? Hvis du havde aktiveret iCloud -synkronisering i appen, da du oprettede dine projekter, kan du muligvis hente dem fra dit iCloud -synkroniseringsdrev.
  • Hvis du var på en mobilforbindelse, da du oprettede dine projekter, skal du kontrollere dine GoDaddy Studio mobilappsindstillinger for at sikre dig, at Project Sync ikke er indstillet til kun at bruge Wi-Fi.
  • Har du for nylig sikkerhedskopieret din enhed? I så fald kan du muligvis få adgang til dine projekter fra din sikkerhedskopi.

Bemærk: Brug med forsigtighed - gendannelse af en sikkerhedskopi nulstiller alle andre apps og oplysninger på din enhed.

• Kontrollér, at du har logget på med den rigtige konto - du kan have mere end én.
  • Træk skærmbilledet Projekter ned for at opdatere visningen og vise de seneste projekter. Spinneren fungerer, når projekterne indlæses. Hvis ikke, skal du kontrollere din internetforbindelse.

Projekter indlæses

• Luk GoDaddy Studio -appen og genstart den (slet ikke den!). Dette opdaterer appen, så den viser dine seneste projekter.
  • Tjek Play Butik for at sikre dig, at du har den nyeste version af GoDaddy Studio -mobilappen.

Kan du stadig ikke se dine projekter?

• Hvis du var på en mobilforbindelse, da du oprettede dine projekter, skal du kontrollere dine indstillinger for GoDaddy Studio-mobilappen for at sikre, at Project Sync ikke er indstillet til kun Wi-Fi.
  • Har du for nylig sikkerhedskopieret din enhed? I så fald kan du muligvis få adgang til dine projekter fra din sikkerhedskopi.

Bemærk: Brug med forsigtighed - gendannelse af en sikkerhedskopi nulstiller alle andre apps og oplysninger på din enhed.

• Kontrollér, at du har logget på med den rigtige konto - du kan have mere end én.
  • Opdater dit browservindue for at vise de nyeste projekter.
  • Hvis du har oprettet dine projekter i GoDaddy Studio-appen ved hjælp af en mobilforbindelse og ikke kan se dem på internettet, skal du kontrollere dine indstillinger for GoDaddy Studio-mobilappen for at sikre, at Project Sync ikke er indstillet til kun Wi-Fi.