Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Moms for GoDaddy

GoDaddy.com, LLC eller dets datterselskaber er underlagt moms i alle 45 stater, der pålægger moms, District of Columbia og adskillige lande rundt om i verden. GoDaddy opkræver moms, moms, GST eller andre transaktionsafgifter i overensstemmelse med de gældende lokale myndigheder. GoDaddy er pålagt at opkræve moms på alle kunder og dets forhandlere i overensstemmelse med lokal skatteregler.

Sådan beregnes moms

Moms beregnes af den samlede salgspris for hver enkelt vare. Den momssats, der bruges til at beregne momsen, er primært baseret på kundens faktureringsadresse, den købte produkttype og andre faktorer. Produktafgiftspligt er baseret på skattelovgivningen i faktureringsadressens jurisdiktion. Da GoDaddy.com ikke leverer håndgribelige varer, antages alle produkter og tjenester at være modtaget i den jurisdiktion, hvor kunden bevarer deres faktureringsoplysninger.