Overvåg og scan mit site

overvågningssten

Beskyt dit website
Adgangskoder & 2SV | Sikkerhedskopi & gendanne
SSL | Firewall | Overvåg & scan
Sikker betaling CMS -opdateringer

Hvad er det?

Tænk på overvågning og scanning som dit websites digitale sikkerhedsvagter. Overvågning sidder udenfor og ser på trafikken fra dit site. Der lyder en alarm, når der er noget galt med trafikken, eller når dit website går ned, og trafikken stopper helt. Scanning sender trafik på din webserver og ser, om den reagerer på en måde, som den ikke burde. Det råber effektivt: "Er der nogen malware derinde?" og lytte efter en, "Ja!" Det er et simpelt trick, som en overraskende mængde malware falder til.

Hvorfor har jeg brug for det?

Du skal vide, hvornår dit site er nede eller er under angreb. Med software til overvågning og scanning kan du vide, hvornår der er noget galt, så du hurtigt kan ordne det.

Hvad skal jeg gøre?

Det afhænger af, hvilken type website du har. Vælg dit produkt, og se, hvilke ressourcer der er tilgængelige til det.

Websites + Marketing

Du har allerede den, og den er allerede konfigureret til dig.

Alle andre hjemmesider

Abonnér på en velrenommeret overvågnings- og scanningstjeneste. For skærme, der sælges af andre firmaer, skal du følge instruktionerne for aktivering og konfiguration. For GoDaddys hjemmeside -sikkerhed gør vi det let:

Aktivér produktet, og fortæl det, hvilket domæne du vil have det til at beskytte.

Det var det! Dit site bliver overvåget og scannet, mens du fokuserer på at opbygge din virksomhed. Hvis vi finder noget galt, sender vi dig en e -mail, der hjælper dig med at løse problemet.