Sænk min domænebeskyttelse

Sænk din domænebeskyttelse for at fjerne den ekstra sikkerhed fra dit domæne. Når du sænker din domænebeskyttelse, bliver den ekstra sikkerhed mod hijackere og mislykkede fornyelser fjernet. Dine kontaktoplysninger vil stadig være erstattet med proxy-oplysninger fra vores primære tjenesteudbyder, Domains By Proxy® iregistret og i GoDaddy WHOIS-mappen.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de domæner, som du nedgraderer. Eller vælg markeringsikonet og Vælg alle.
  3. Vælg Ejerskab > Sænk domænebeskyttelse.
    nedjuster domænebeskyttelse
  4. Gennemse de mulige nedjusteringsvalg og vælg din foretrukne plan.
  5. Vælg Bekræft.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af Ja, jeg giver samtykke til at fjerne domænebeskyttelse for de valgte domæner og vælg derefterFortsæt.
  7. Bekræft din identitet. Vi sender bekræftelseskoden via SMS eller en godkenderapp, hvis du har haft totrinsbekræftelse (2SV) aktiveret i mindst 72 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode , så sender vi en engangs-adgangskode til din registrant-e-mailadresse.
  8. Indtast din bekræftelseskode og vælg Bekræft.

Bekræftelsen Udført bliver vist, når dine ændringer er blevet accepteret. Der kan gå op til 90 minutter, før ændringerne træder i kraft.