Nedjustér min domænebeskyttelsesplan

Du kan til enhver tid nedjustere din domænebeskyttelsesplan. Nedgradering til Basic privatlivsbeskyttelse vil fjerne de ekstra funktioner fra Fuld beskyttelse, herunder den private e-mailadresse, og dine kontaktoplysninger i GoDaddy WHOIS-kataloget vil ikke længere blive erstattet med proxyoplysninger. Beskyttelse mod ondsindede overtagelsesforsøg og mislykkede fornyelser bliver også fjernet. Når du nedjusterer fra den Ultimate beskyttelsesplan, bliver Basic hjemmeside-sikkerhed-tjenesten, som er forbundet med det pågældende domænenavn, også fjernet.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de domæner, som du nedgraderer. Eller vælg markeringsikonet og Vælg alle.
  3. Vælg Ejerskab derefter Nedjuster privatlivsbeskyttelse.
    nedjuster domænebeskyttelse
  4. Gennemse de mulige nedjusteringsvalg og vælg din foretrukne plan.
  5. Vælg Bekræft.
  6. Bekræft din identitet. Hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse (2SV), sender vi bekræftelseskoden via sms eller en godkenderapp. Du kan også bruge engangsadgangskode-valget, hvis du ikke har aktiveret 2SV.
  7. Indtast din bekræftelseskode og vælg Bekræft.

Bekræftelsen Udført bliver vist, når dine ændringer er blevet accepteret. Der kan gå op til 90 minutter, før ændringerne træder i kraft.