Tilby lokal afhentning

Du kan tilbyde kunder mulighed for at afhente deres ordre gratis på din detailforretning eller mod et gebyr. Tilby lokal afhentning med stat og/eller postnummer til dine kunder.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du klikke på WooCommerce , som udvides og giver yderligere muligheder.
  3. Klik på Indstillinger i den udvidede WooCommerce -menu.
  4. Klik på fanen Fragt tæt på toppen af siden.
  5. I afsnittet Fragtzoner skal du vælge en eksisterende fragtzone for at tilbyde lokal afhentning ved at klikke på zonenavnet.
  6. Bemærk: Trin 6-9 gælder kun for oprettelse af en ny forsendelseszone. Gå til trin 10, hvis du føjer lokal afhentning til en eksisterende forsendelseszone.

7. (Valgfrit) I afsnittet Fragtzoner skal du klikke på knappen Tilføj forsendelseszone .
  8. (Valgfrit) Indtast et navn for den nye forsendelseszone i feltet Navn på zone.
  9. (Valgfrit) I området Zone regioner skal du vælge de nødvendige lande og/eller regioner til din nye forsendelseszone.
  10. (Valgfrit) Klik på knappen Gem ændringer .
  11. Klik på knappen Tilføj forsendelsesmetode .
  12. I pop op-vinduet skal du vælge Lokal afhentning i rullemenuen.
  13. Klik på knappen Tilføj forsendelsesmetode .
  14. Som standard skal lokal afhentning være slået til for at være aktiveret. Klik på teksten Lokal afhentning for at åbne yderligere indstillinger.
  15. I feltet Titel skal du indtaste, hvordan du vil navngive den lokale afhentningsmetode på kassen.
  16. Vælg den relevante Momsstatus i rullemenuen.
  17. Angiv en valgfri pris for lokal afhentning, eller lad den stå på nul for at tilbyde gratis afhentning.
  18. Klik på knappen Gem ændringer .