GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Om min GoDaddy Studio -konto

Med en ny, gratis GoDaddy Studio -konto kan du oprette, gemme og redigere dit GoDaddy Studio -indhold på en hvilken som helst mobil eller stationær enhed. Dine projekter sikkerhedskopieres automatisk, og du har ubegrænset lagerplads.

Bemærk: Visse eksisterende kunder kan muligvis ikke sikkerhedskopiere til skyen eller få adgang til projekter på tværs af enheder endnu. Vi arbejder hårdt på at implementere dette for alle kunder.

Hvad giver en GoDaddy Studio -konto mig?

• Automatiske sikkerhedskopier: Alle dine projekter gemmes automatisk i skyen. Hvis der sker noget med din enhed, eller hvis du sletter og geninstallerer appen, sikkerhedskopieres dine projekter sikkert.

Bemærk: GoDaddy Studio giver dig ubegrænset lagerplads, så du ikke løber tør for plads.

• Evnen til at oprette og opdatere på tværs af dine enheder: Få adgang til og rediger dine GoDaddy Studio -projekter på din telefon eller tablet via iOS- eller Android -appen eller enhver browser på dit skrivebord. Når du har logget på, er alle dine projekter tilgængelige, uanset hvor du er.
  • Evnen til at administrere alle dine GoDaddy -produkter med én konto: Din GoDaddy Studio -konto er også din GoDaddy -konto. Som sådan kan du administrere alle dine GoDaddy -produkter via denne ene konto.

Hvor meget koster GoDaddy Studio?

GoDaddy Studio har en gratis version og en betalt PRO -version. Den gratis version giver dig adgang til visse skabeloner, grafik og skrifttyper, som du kan bruge i dine designs. Nogle designværktøjer, såsom fjernelse af baggrunden, er ikke tilgængelige i den gratis version.

For at få fuld adgang til vores bibliotek med grafik, skrifttyper og mere samt ubegrænset adgang til alle vores designværktøjer, kan du til enhver tid opgradere til GoDaddy Studio PRO .

Jeg er bekymret for mit privatliv

For nogle af vores tjenester skal vi muligvis behandle personlige oplysninger om dig, dine kunder eller webbrugere. Nogle gange er vi også nødt til at dele dine personlige oplysninger med vores betroede tredjepartspartnere.

Vi bruger kun disse oplysninger, hvor det er nødvendigt, og vi gør det i overensstemmelse med alle gældende databeskyttelseslove.

Du kan læse mere om, hvordan og hvorfor vi bruger dine personlige oplysninger, i vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Sørg for at holde dine logonoplysninger private, så uautoriserede personer ikke får adgang til din konto. Du skal også ændre din adgangskode mindst en gang hver 6. måned.

Hvis du har logget på med Facebook, kan du skjule din e -mail på Facebook eller bruge dit telefonnummer i stedet.

iOS -brugere kan bruge Log ind med Apple og vælge Skjul min e -mail .

Bliver jeg spammet, hvis jeg opretter en konto?

Nogle gange er vi nødt til at sende dig vigtige meddelelser og opdateringer om din konto og produkter. Disse meddelelser kan ikke deaktiveres.

For al anden kommunikation har du fuld kontrol. Når du har oprettet din konto, skal du følge trinene til opdatering af dine personlige oplysninger og kommunikationspræferencer .

Jeg er ikke sikker på, om jeg allerede har en GoDaddy Studio -konto

For at kontrollere, om du allerede har en GoDaddy Studio -konto, skal du søge efter "godaddy" eller "overhq" i din indbakke (GoDaddy Studio blev tidligere kaldt Over). Hvis du finder en velkomst -e -mail fra GoDaddy eller Over -teamet, kan du prøve at logge på med den e -mailadresse.

Hvis du kæmper for at logge på, skal du følge trinene til fejlfinding for at hente dit brugernavn eller nulstille din adgangskode .

Relaterede oplysninger