Opdater standardvalutaen i WooCommerce

Fra WordPress -dashboardet kan du ændre den standardvaluta, som din WooCommerce -butik bruger.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du klikke på WooCommerce , som udvides og giver yderligere muligheder.
  3. Klik på Indstillinger i den udvidede WooCommerce -menu.
  4. Klik på fanen Generelt nær toppen af siden.
  5. Rul ned til afsnittet Valgmuligheder .
  6. Vælg en ny valuta i rullemenuen.
  7. Klik på den blå knap Gem ændringer i bunden af siden, når du har foretaget nogen ændringer.

Flere oplysninger

• Du kan få yderligere oplysninger om valutaindstillinger, tilføjelse af en brugerdefineret valuta og brug af flere valutaer i WooCommerce -dokumentationen .