Hjemmesideprogram Hjælp

Opgradér min aftale

Opgrader din plan fra den nuværende version for at få adgang til flere funktioner. Hvis du for eksempel vil sælge produkter og i øjeblikket ikke har Onlinebutik-planen, er det en god idé at opgradere.

Bemærk: Opgraderinger kan ikke foretages fra din mobile hjemmeside.

1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på GoCentral/Hjemmesideprogram/Instantpage på listen Produkter, og klik derefter på Indstillinger ved siden af den konto, som du vil opgradere.
  3. Brug rullemenuen øverst i kolonnen Opgrader til at vælge en ny plan.
  4. Hvis du gerne vil forlænge din fornyelse, kan du bruge rullemenuen nederst i kolonnen Opgrader og vælge det antal måneder, du gerne vil forlænge med.
  5. Klik på Gå til kasse.
  6. Klik på Gå til kasse.
  7. Kontrollér, at dine faktureringsoplysninger er nøjagtige, og klik derefter på Afgiv din ordre.