Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opgradér min aftale

Opgrader din plan fra din nuværende version for at få adgang til flere funktioner. Hvis du f.eks. Vil konfigurere betalinger for Onlineaftaler, skal du opgradere til Premium -planen.

Bemærk: Brug din desktopbrowser til at opgradere din plan. Hvis du har brug for hjælp, er vores GoDaddy -guider klar til at hjælpe.

1. Gå til din GoDaddy Mine produkter -side. Du bliver muligvis bedt om at logge på. ( Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt? )
  2. Under Website + Marketing -websites skal du vælgeIkon med tre lodrette prikker menuen for den konto, du vil opgradere, og vælg derefter Rediger din plan .
    • Hvis du ikke kan seIkon med tre lodrette prikker menuen ved siden af dit website, skal du rulle ned til Website Builder og derefter vælge Valg ved siden af den konto, du vil opgradere.
  3. Brug rullemenuen øverst i kolonnen Opgrader til at vælge en ny plan.
  4. Hvis du gerne vil forlænge din fornyelse, kan du bruge rullemenuen nederst i kolonnen Opgrader og vælge det antal måneder, du gerne vil forlænge med.
  5. Klik på Gå til kasse.
  6. Klik på Gå til kasse.
  7. Kontrollér, at dine faktureringsoplysninger er nøjagtige, og klik derefter på Afgiv din ordre.