Opret en afhentningsplacering

Følg trinnene nedenfor for at oprette en afhentningsplacering:

Påkrævet: Local Pickup Plus er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Indstillinger > Forsendelse > Afhentningssteder .
  3. Klik på Tilføj afhentningsplacering .
  4. Indtast navnet på afhentningsplaceringen.
  5. Opdater fanerne med placeringsoplysninger:
    • Adresse : Indtast stedets adresse og eventuelle noter, som du ønsker, at kunderne skal se om denne placering.
    • Tilgængelige produkter : Hvis dine plugin-indstillinger tillader valg af sted pr. Element, skal du angive, hvilke produkter og/eller produktkategorier der kan hentes fra denne placering. Som standard kan produkter afhentes fra et hvilket som helst sted.
    • Omkostninger og rabatter : Overstyr gebyrer og rabatter forbundet med lokal afhentning som angivet i for denne placering.
    • Afhentningsaftaler : Tilsidesæt standard åbningstider, helligdage og afhentningstider som angivet i plugin -indstillingerne for denne placering.
    • E-mail-liste : Indtast en komma-adskilt liste over e-mailmodtagere, som skal have besked, når denne placering vælges i en ordre. Modtagerne modtager e -mailene Ny ordre, Annulleret ordre og Mislykket ordre, hvis de er aktiveret på WooCommerce > Indstillinger > E -mail -side.
  6. Klik på Opdater .