Administreret WordPress Hjælp

Opret forbindelse til Administreret WordPress-server med SSH (Secure Shell)

Når du har aktiveret SSH på din Administreret WordPress-konto, skal du følge disse generelle trin for at oprette forbindelse via SSH ved hjælp af en klient.

Påkrævet: Du skal bruge følgende for at udføre disse trin:

Fik du fat i det hele? Lad os komme i gang!

1. Start din SSH-klient.
  2. Indtast værten (dit domænenavn eller din IP-adresse) og port (22 for SSH) for at etablere SSH-forbindelsen.
  3. Indtast dit FTP-brugernavn og din adgangskode, når du bliver bedt om det.

Flere oplysninger

• De nøjagtige trin til forbindelse via SSH afhænger af hvilken SSH-klient, du bruger. Se mere dokumentation for PuTTY eller Terminal.
  • Find generelle SSH-kommandoer til din WordPress-site i WP-CLI-håndbogen.