Optimer WordPress -billeder

Et billedoptimerings -plugin kan være med til at reducere størrelsen på billederne på dit site, ofte uden at det påvirker kvaliteten af billederne. Dette kan være med til at reducere størrelsen på dit website og også forøge indlæsningstiden. Når du installerer et nyt plugin, anbefales det altid at finde et plugin, der opdateres regelmæssigt.

1. Log ind på WordPress
  2. Gå til Plugins > Tilføj ny .
  3. Indtast "image optimizer" i feltet 'Søg i plugins'.
  4. Find et plugin, der interesserer dig, og klik på Flere oplysninger for at lære mere om det.
  5. Når du har fundet det plugin, du foretrækker, skal du klikke på Installer nu .
  6. Klik på Aktivér, hvis du vil aktivere det med det samme.

Bemærk: EWWW Image Optimizer er et eksempel på et plugin, der kan reducere størrelsen på dine billeder.

Når det nye billedoptimerings plugin er installeret, skal det have sit eget afsnit i menuen til venstre. Find denne menu for at begynde at bruge dit nye plugin.