Organiser e -mailabonnenter på en liste

Organiser personer, der abonnerer på dine e -mails, i brugerdefinerede lister. Brugerdefinerede lister bruges, når du vil kunne sende e -mails til bestemte grupper af mennesker baseret på kriterier, såsom personer i bestemte geografiske områder eller personer, der har lignende interesser. Hvis du ikke har nogen kontaktpersoner endnu, skal du tilføje abonnenter manuelt eller tilføje abonnenter fra en CSV -fil .

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Forbindelser , og vælg derefter alle.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for de abonnenter, du vil placere på listen.
  5. Vælg Tilføj til liste .
  6. Vælg Vælg eksisterende eller Ny :
    • Sådan føjer du abonnenter til en ny liste : Vælg Opret en ny liste . Indtast navnet på listen, og vælg Tilføj .
    • Sådan føjer du abonnenter til en eksisterende liste : Markér afkrydsningsfeltet ud for den ønskede liste.
  7. Vælg Færdig .