Outlook -fejl: Handlingen kan ikke udføres

Når du åbner Outlook i Windows, modtager du muligvis fejlen:

Handlingen kan ikke gennemføres. Forbindelsen til Microsoft Exchange er ikke tilgængelig. Outlook skal være online eller tilsluttet for at fuldføre denne handling.

Du får måske denne fejl, hvis den e -mailadresse, som du forsøger at konfigurere i Outlook, allerede var konfigureret på den samme Outlook -klient (f.eks. Hvis du havde den samme e -mailadresse i Workspace Email i Outlook, og derefter skiftede til Microsoft 365 og forsøgte at konfigurere det igen med den samme Outlook -klient).

For at løse dette problem skal du følge hvert trin i rækkefølge og kontrollere, om Outlook fungerer normalt. Hvis ikke, skal du fortsætte til næste trin.

Bemærk: Hvis du bruger Outlook 2010, skal du installere programrettelsen Microsoft 365 . Gør det før du prøver disse fejlfindingstrin.

Trin Gør dette
Genstart computeren Luk alle programmer, og genstart computeren fuldstændigt. Prøv derefter at åbne Outlook.
Kontrollér Windows legitimationsadministration Nogle gange kan Outlook ikke åbnes, fordi legitimationsoplysningerne er i et format, som ikke er kompatibelt med Microsoft 365. Fjern inkompatible Windows -legitimationsoplysninger .
Nulstil adgangskoden Log på Microsoft 365 at bekræfte, at du bruger den korrekte e -mailadresse og adgangskode. Hvis du ikke kan logge på, skal du nulstille din adgangskode .
Opret en ny Outlook -profil Sørg for, at Outlook er lukket. Opret derefter en ny profil via Kontrolpanel .
Test forbindelsen Outlook opretter muligvis ikke forbindelse til serveren. Test tilslutningsmulighederne i Outlook.
Deaktiver kort firewallindstillinger Gennemse eventuelle firewallindstillinger, der muligvis blokerer forbindelsen. Det kan være en fordel at deaktivere firewallen midlertidigt for at bekræfte, at den forårsager fejlen.
Prøv at konfigurere Outlook manuelt Det anbefales altid at bruge Autodiscover først. Hvis Autodiscover mislykkes, kan du prøve at konfigurere Outlook manuelt.