Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Test Outlook for forbindelsesproblemer

Hvis du har problemer med at åbne Outlook, og bruger din GoDaddy Microsoft 365 -konto, har du muligvis et forbindelsesproblem.

Microsoft har en test, der bekræfter forbindelsen mellem din Microsoft 365 -konto, Autodiscover og konfigurationsprocessen. Hvis denne test består, er problemet sandsynligvis et problem med din forbindelse eller enhed. Hvis testen mislykkes, kan det indikere et problem i vores ende.

1. Gå til Microsoft tilslutningstest .
  2. I Outlook Server -afsnittet skal du vælge Outlook -forbindelse
  3. Klik på Næste.
  4. Udfyld følgende felter på skærmen:
    E -mailadresse Indtast din Microsoft 365-e-mailadresse.
    Domæne \ Brugernavn (eller UPN)
    Adgangskode Indtast din Microsoft 365 -adgangskode.
    Bekræft adgangskode
  5. Vælg Outlook Autodiscover .
  6. Vælg det du forstår og accepter brugeraftalen.
  7. I feltet Bekræftelse indtaster du den viste captcha og klikker derefter på Bekræft .
  8. Klik på Udfør test .

Mulige testsvar

Almindelige testsvar omfatter:

• Succes: Forbindelsestest gennemført
  • Succes: Forbindelsestest gennemført med advarsler
  • Mislykket: Forbindelsestest mislykkedes

Almindelige problemer, der forårsager testfejl, omfatter:

Når du har løst disse potentielle problemer, kan du prøve testen igen.