Test Outlook for forbindelsesproblemer

Hvis du har problemer med at bruge din Microsoft 365 fra GoDaddy -konto, har du muligvis et forbindelsesproblem.

Du kan nemt kontrollere dette med Microsofts tilslutningstest, som bekræfter forbindelsen mellem din Microsoft 365 -konto, Autodiscover og konfigurationsprocessen. Hvis denne test består, kan der være problemer med din enhed eller eksterne forbindelse. Hvis testen mislykkes, kan dette indikere et problem i vores ende.

1. Gå til Microsoft Remote Connectivity Analyzer .
  2. Til venstre skal du vælge Exchange Server .
  3. Vælg Outlook -forbindelse .
  4. Indtaste følgende:
    • E -mailadresse: Din Microsoft 365 -e -mailadresse
    • Domæne \ Brugernavn (eller UPN): Din Microsoft 365 -e -mailadresse
    • Adgangskode: Din adgangskode til e -mail
  5. Vælg Brug autodiscover for at registrere serverindstillinger .
  6. Under Bekræftelse skal du gennemføre CAPTCHA og derefter vælge Bekræft .
  7. Vælg det du forstår og accepter brugeraftalen.
  8. Vælg Udfør test .

Mulige testsvar

Almindelige testsvar omfatter:

• Succes: Forbindelsestest gennemført
  • Succes: Forbindelsestest gennemført med advarsler
  • Mislykket: Forbindelsestest mislykkedes

Almindelige problemer, der forårsager testfejl, omfatter:

Når du har løst disse potentielle problemer, kan du prøve testen igen.