Parkér et domæne, som er registreret hos GoDaddy

Parkér dit domænenavn, hvis din hjemmeside ikke skal viderestille til det, eller hvis den skal pege på et midlertidigt sted. Vi viser en parkeret side på dit domæne, så besøgende kan se, om domænet er optaget.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. På siden DNS-administration ud for A-record med @ i feltet Vært skal du klikke på rediger dns-blyantikonblyantsikonet. Vi anbefaler, at du kopierer den nuværende IP-adresse, der er angivet, før du opdaterer, hvis dit domænes parkering skal annulleres senere.
  5. Opdater feltet Peger mod til IP-adressen 34.102.136.180.
  6. Vælg Gem for at gemme ændringerne.

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.