Få forhåndsvist din hjemmeside ved hjælp af værtsfiler

Det kan være nødvendigt at se en forhåndsvisning af dine websitefiler på din hostingkonto, før du peger dit domæne med din hostingkonto. Det kan du gøre ved at tilføje indtastninger i værtsfilerne på din lokale computer. Husk, at vi ikke understøtter rettelser i dine systemfiler, så du foretager rettelserne på eget ansvar.

Påkrævet: Du skal bruge en tredjeparts teksteditor, såsom Notepad++, til at foretage alle nødvendige ændringer. Rediger ikke denne fil direkte i et tekstbehandlingsprogram, såsom Microsoft Word.
  1. Start med at finde din værtsfils placering:
    OperativsystemHostfilens placering
    Windows (10, 8, 7, XP osv.)c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
    Macintosh OS X/private/etc/hosts
    Linux/etc/hosts
  2. Tilføj nu en indtastning i din værtsfil for dit domæne og din hostingkonto i følgende format:

[din hostingkontos IP-adresse] [dit domænenavn] [dit domænenavn med www]

Eksempel:

12.0.0.1     coolexample.com     www.coolexample.com
  3. Gem ændringerne i din værtsfil, og brug din foretrukne browser til at gå til dit domænenavn. Hjemmesidefilerne på din hostingkonto bliver nu indlæst, så du kan få forhåndsvist din hjemmeside.
Advarsel: Når du er færdig med forhåndsvisningen af din website, og du peger dit domænenavn mod din hostingkonto, skal du huske at fjerne indtastningen fra din værtsfil. Hvis ikke du fjerner indtastningen og ændrer planer eller server på et senere tidspunkt, vil du ikke være i stand til at se din site.

Flere oplysninger

Hvis du ikke kender IP-adressen på din hostingkonto, men du ved, hvilken type hosting du har, kan du finde din IP-adresse ved hjælp af nedenstående links: