Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Administreret WordPress webshop Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger eller slet en fragtklasse i WooCommerce

Denne vejledning forklarer, hvordan du ændrer eller sletter en eksisterende WooCommerce -fragtklasse.

  1. Log på WordPress.
  2. Klik på WooCommerce > Indstillinger > Forsendelse > Fragtklasser .
  3. Hold musen over navnet på den forsendelsesklasse, du vil ændre, og klik på Rediger eller Fjern for at slette.
  4. Rediger navnet, sluggen eller beskrivelsen efter behov.
  5. Klik på Gem fragtklasse .

Relaterede trin

Flere oplysninger