Hjemmesideprogram Hjælp

Rediger kontaktoplysninger for min hjemmesides medlemmer

Brug medlemssektionen i Website Builder til at ændre e-mailadresse, telefonnummer eller navn på din hjemmesides medlemmer.

Bemærk: Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig for kunder i USA.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Vælg fanen Forbindelser og Medlemmer.
    Vælg Medlemmer
  3. Hvis du ikke bruger en mobil enhed, kan du vælge knappen med de tre prikker og trykke på Vælg tilstand og derefter på et medlems navn. Ellers skal du bare klikke på medlemmets navn.
    tryk-på-vælg-tilstand
  4. Brug vinduet Rediger kontakt til at ændre medlemmets e-mailadresse, telefonnummer eller navn.
    ændr-kontaktoplysninger

Bemærk: Du kan også vælge Slet for at fjerne personen fra din liste over medlemmer af din hjemmeside.

5. Vælg Gem. Dine ændringer gemmes automatisk, og du vender tilbage til listen over medlemmer.