Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Slet medlemmer af hjemmesiden

Brug Website Builders medlemssektion til at slette medlemmer, hvilket forhindrer dem i at se dit websites private sider.

Bemærk: Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig for kunder i USA.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Vælg fanen Forbindelser og Medlemmer.
    Vælg Medlemmer
  3. På et skrivebord skal du vælge navne på listen, klikke på knappen med de tre prikker og vælge Slet .
    vælg-slet

Bemærk: Du kan nå listen på en mobilenhed ved at vælge knappen med de tre prikker og trykke på Vælg kontakter . Vælg derefter navne på listen, og tryk på Slet .
    vælg-slet

4. Når vinduet Bekræft vises, skal du vælge Slet kontaktpersoner . De valgte kontaktpersoner fjernes fra listen.