Hjemmesideprogram Hjælp

Administrer private sider på hjemmesider

Når du opretter private sider, kan de kun ses af inviterede kunder eller medlemmer. Eksempler kan omfatte interne prislister eller kampagner til udvalgte kunder.

Der er to komponenter i administrationen af private sider: Sideindstillingerne og medlemmerne.

Lektion 3 i introduktionsserien Avanceret design og medier i Hjemmesideprogram opsummerer begge dele.

Administrer sideindstillinger

Start med at tilføje private sider eller ændre sideindstillingerne på en eksisterende side for at gøre din side privat. (Det er også sådan, du kan ændre en privat side, så den bliver synlig for alle igen).

Administrer medlemmer

Den anden halvdel af administrationen af private sider er muligheden for kun at give visse folk adgang.

Først skal du aktivere medlemskonti. Åbn Indstillinger > Medlemskab, og slå Medlemskonti til fra dit kontrolpanel. Derfra kan du også vælge, om enhver kan oprette en konto, eller om det kun er dig, der kan vælge, hvem der har adgang.
vælg Tilføj i panelet Sider og navigering

Tilføj dernæst medlemmer en ad gangen eller indtast flere e-mailadresser eller importér en liste. Hvis du allerede har medlemmer, kan du også ændre eller slette medlemmer.