Tilføj medlemmer af hjemmesiden enkeltvis

Website Builders medlemssider kan kun ses af personer, der modtager en e-mail med et personligt link. Du kan invitere medlemmer enkeltvist (eller du kan importere et regneark med navne og e-mailadresser for at tilføje flere forskellige medlemmer).

Note: This feature is currently only available to U.S. customers. Also, you cannot add members until after you create at least one members-only page. Members will have access to all of your site's member only pages.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Rediger/Rediger webside.
  3. Klik på panelet Sider øverst til højre, og find en aktuel medlemsside (den har en lås).
    fra menuen skal du klikke på administrer medlemmer
  4. Klik på de tre prikker til højre for sidenavnet, og vælg Administrer medlemmer.
  5. På den nye, separate Medlemmer-side, som vises, skal du klikke på Tilføj medlemmer øverst til højre. Fanen Importér flere forskellige medlemmer vælges som standard.
    klik på tilføj medlemmer
  6. Klik på fanen Tilføj person, og udfyld felterne.
    klik på fanen Tilføj person
  7. Vælg Giv nye medlemmer besked via e-mail, og klik på Tilføj. (Klik på Forhåndsvisning, hvis du vil se et eksempel på e-mailen, som det inviterede medlem modtager.)
  8. Når medlemmet er overført, oplister Website Builder navnet og e-mailadressen, hvortil det personlige link sendes.
    navn og e-mail oplistet