Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj medlemmer af hjemmesiden enkeltvis

Website Builders private sider kan kun ses af personer, der modtager en e -mailinvitation, der indeholder et privat link. Du kan invitere medlemmer en ad gangen. (Eller du kan importere et regneark med navne og e -mailadresser for at tilføje flere medlemmer .)

Bemærk: Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig for kunder i USA. Også, kan du ikke tilføje medlemmer, indtil efter du oprette mindst én privat side. Medlemmer har adgang til alle dine hjemmesides private sider.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Vælg fanen Forbindelser , og vælg Medlemmer .
    vælg forbindelsesmedlemmer
  3. Vælg Importér .
  4. Udfyld felterne i fanen Tilføj individuel .
    udfyld felter vælg tilføj
  5. Vælg Tilføje .
  6. En ny tom Tilføj individuel formular vises, hvis du vil tilføje et andet medlem.
  7. Når du er færdig, skal du lukke vinduet ved at vælge X øverst til højre, og du kan se din liste over tilføjede medlemmer.
    fra menuen vælg administrer medlemmer

Bemærk: Kolonnen Kontakttype markerer medlemmer med et mørkt head-and-shoulder ikon.