Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger et sidenavn og indstillinger på min hjemmeside

Når du bygger dit website eller omorganiserer det, skal du måske ændre navnene på nogle sider for bedre at kunne identificere deres indhold for dine besøgende. Det kan også være en god idé at ændre indstillingerne for synlighed i navigationen eller være en privat side

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, du vil ændre. Du skal muligvis vælge Hjemmeside og derefter Rediger hjemmeside for at begynde at redigere dit website.
  3. Vælg Sider & Afsnit .
  4. Vælg Administrer sider for at se listen over sider på dit site
  5. Find den side, du vil ændre, på den viste liste, vælg prikkerne ( ) i højre kant, og vælg Sideindstillinger .
    Vælg sidenavns tekst og indtast nyt navn
  6. Indtast den nye sidetitel , vælg at tilføje til sidehovedet eller sidefodsnavigationen, eller hvis det er en privat side, skal du vælge Færdig, og din ændring vises på listen over sider.
  7. Vælg Forhåndsvisning for at se de ændringer, som gemmes automatisk.
  8. Når du er klar til at offentliggøre ændringerne, skal du udgive din hjemmeside .