Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Omarranger sider i min navigationsmenu

Når du udbygger dit website, er du muligvis nødt til at ændre rækkefølgen af siderne i dit websites navigationsbjælke. Hvis du skifter mening senere, kan du hurtigt omorganisere dem igen. Du kan også overveje at gøre dine sider til en rullemenu .

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger hjemmeside eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram.
  4. I menuen Site -navigation skal du vælge ikonet at omarrangere sider. I mobilappen skal du vælge Sider .
    Skærmbillede af ikonet for flytbare sider i Site Navigation
  5. Brug linjerne ved siden af hver side til at trække og slippe dine sider i den rigtige rækkefølge. Din startside vil altid være den første side.

Bemærk: Hvis du vil føje elementer til en tom rullemenu, skal du ændre den tomme rullemenuers sideindstillinger og vælge Menuindstillinger .

6. Vælg Færdig, når du er færdig.
  7. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .